Back from the jul-hajk (med dålig engelska)

6/12-09
Aaaaaaaaaaah hemma igen (sorjligt nog).
Dessa va patrullerna:
"Alle balle & Co":
Alle balle (patrull ledare), Johanna trög, Johanna Otrög och Ebbis (vise).
"Rödluvan & vargen":
Skabbet (Patrulledare-vargen), Emelie, Johannes och Jag (vise-rödluvan).


Först fick vi gå typ några hundra meter till Erik, där skulle vi hoppa in i hans bil och köra en runda för att leta efter bokstäver i skogen. Vi såg alla utom en och det va ett i, sen skulle vi kasta om bokstäverna till ett ord, det blev någon konstig finsk stad som började på R. Sen skulle vi gå en liten bit till magnus, där skulle vi kasta hansalina jag träfade två, johanna en, skabbet en och johannes en. I varge burk va det en bokstav i vi fik ihop två K, ett S och ett I. Sen skulle vi gå typ några hundra meter igen till Erik (fast inbte till samma ställe) då skulle vi gå runt i skogen och leta chiffertecken i skogen, Murar chiffret:

Sen skulle vi gå med Erik en bit till ett ställe med Pinnen (Per) där skulle vi titta med en kikare ut på ett fält, på fältet låg sju saker, sen skulle vi ta första bokstaven i alla saker och kasta om de till ett ord det blev lutfisk.
Sen skulle vi gå lite mer till en grill plats, där fick vi hacka falukorv och lök som vi lade i aluminiumfolie sen hälde vi på lite påtatis, morrötter, kryddor och rappsolja, sen knycklade vi ihop folien och lade den på grillgalret. Det blev jätte gott.Sen skulle vi gå yterligare lite till, till en scoutstuga som vi skulle såva i. När vi kom in så, spelade vi "Bubblan" utan kläder asså utan att man tog av sig kläder (vi satt inte nakna) i två timmar. Sen skulle vi laga mat det serverades TACOS. Det dlev jätte gott. Sen skulle junisarna diska. Medans vi körde lite bubblan. Sedan fick Johanna trög, Johanna Otrög, Ebbis, Skabbet och Emelie ryck och gjorde som de gör på alla andra hajker sminkar mig med våld och såhär blev det:
(det fick bli en fjortis bild)...Allt syns inte men jag fick:
En sjärna i pannan av ögonskugga (rosa).
Ett öga med grön ögonskugga.
Ett öga med rosa ögonskugga.
Leppglans på lepparna, pannan och hakan.
Och
Sex tottar i håret.

Sen satt vi i en ring och skickade runt Skabbets mobil, fast sen bytte vi till borste.
När klockan slog åtta så fick vi typ lite godis. Då började jag, Alle balle, Skabbet och Johannes spela Monopol, samtidigt som vi spelade drack jag, Alle balle och Skabbet fyra liter vatten. Kissenödig. Vi slutatade vid halv ett. Egentligen skulle vi sovit på åvan våningen med junisarna fast vi mutade oss till att sova i matsalen. Där låg vi och körde "Sanning eller Konka" i tjugo minuter, enda tills Johanna Otrög ville sova. Fast ingen lyckedes för Skabbet låg och fakade (felstav med mening) på "Den Sönder Fakade Nallen" som hon har med sig på alla läger.

När vi väl hadde somnat och därmed vaknat. Så skulle junisarna laga frukost. Fett gött att vi fick sova, men de öppnade dörren då och då, fast de va bara de som va sega som inte fattade att vi sovde där inne. När vi hadde gått upp åt vi frukost. Sen fick vi städa, ja eller packa ihop alla våra saker som ligger över allt. Sen snodde jag skabbets mobil och läste alla hennes SMS.

Sen skulle vi göra figurer i marsipan, jag gjorde en ful gris. Sen skulle vi ställa utmarsipan figurerna, Alle balle vann! Jipie! Aplåder för Alleballe! *Klapp Klapp*. Tvåa kom sofia (junnis).

Sen gick vi ut och avslutade, sen åkte vi hem.

                      
                                                         
                                                                             

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0